Nytten on saatu nukkekoti tavarat uuteen parempaan paikaan. Valitettavasti ne on säilytyksessä hiven kärsineet, mutta eivät kumminkaan pahasti. Eli pystyy korjaamaan ne vahingot helposti. Tosin en kumminkaan vielä heti pysty nukkekodin parissa touhuamaan, sillä kyseinen huone on vielä muutoksen kourissa minne ne kannoin ja siellä ei ole esim viel tuolia tai pöytää. smiley

Tässä muutama kuva paloista:



Viimeisimmästä kuvasta näette vähän siitä millä tavalla aion ulkoseinät verhoilla, eli tuo ruskea maalaus on vasta pohjatyötä. Ei se varsinainen seinän väri. Tosin muutama pala on tästä oikesta verhoilusta tipahtanut säilytyksen aikana, mutta äkkiäkös siihen uudet liimaa paikoilleen. wink

      

Eli kuten ylläolevasta kuvasta näette olen tiiliverhoillut sitä pala palalta ja tiilet on maalattua voimapahvia, joka on sitten leikelty oikean kokoisiksi paloiksi ja maalattu uudestaan reunat. Kyseiset tiilen palat ovat myöskin saaneet jo ensimmäisen kerroksen kivimaalia pintaansa. Saavat vielä jossain vaiheessa toisenkin kerroksen samaa maalia, että tuloksesta tulisi kenties vielä hienompi.

Aloin verhoilemaan nukkekotiani kyseisellä tavalla ihan päähänpistosta. Nähtyäni en nyt muista missä jotain vastaavanlaista. Tosin kyseisessä videossa/kuvissa taisi olla vain tiilisabluuna ja sen päältä maalaus halutulla värillä. Näin ollen siinä vain oli maalattuna tiilet. Olihan siinäkin tehty pohjamaalaus ettei tiilien välit pelkän puun värisiä olleet.
Minä vain vähän muokkasin ideaa omanlaisekseni ja sen seurauksena seinien pohjan maalasin ruskeaksi leikkimään tiilien välissä olevaa laastia. Haluan tehdä tuosta mahdollisemman aidon näköisen niin sisältä kuin ulkoakin ja sen takia pois sitä vaikutelmaa että kyseessä olisi vain nukkekoti. Eli seiniin tulee tuonkin ansiosta vähän kolmiulotteista vaikutelmaa verhoilunkin osalta.